Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 09. 2013. 02:18 >> 04:46
1

SELIDBA NA OSTRVO

Zverotić prešao u Fulam!

Crnogorski reprezentativac Elsad Zverotić, zadnjeg dana prelaznog roka, prešao je u Fulam, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Zverotić, koji ima 26 godina, kompletirao je dogovor u posljednjim minutima prelaznog roka, koji se za engleske klubove završavao u ponoć. Klub sa "Krejven Kotidža" objavio je ovu informaciju na njihovom zvaničnom sajtu, informacija o visini obeštećenja, kao i koliko će crnogorski internacionalac zarađivati u Londonu, nije saopštena.

"Zadovoljstvo nam je da objavimo transfer Elsada Zverotića iz Jang Bojsa, koji je potpisao ugovor na dvije godine sa mogućnošću produženja", piše na sajtu Fulama, i dodaje se:

"Zverotić je reprezentativac Crne Gore, a za Jang Bojs je nastupao od 2011, kada je prešao iz, takođe švajcarskog kluba, Lucerna. Dvadesetšestogodišnji fudbaler je došao u Fulam zadnjeg dana ljetnjeg prelaznog roka 2013."

Crnogorski reprezentativac biće konkurencija Saši Riteru, koji je prošle sezone igrao kao pozajmljen igrač Kelna, a ovog ljeta je Fulam otkupio njegov ugovor.

Zverotić je sedmi fudbaler koji se ovog ljeta pridružio ekipi menadžera Martina Jola. Sa Fulamom ugovore su potpisali i Fernando Amorebieta (Atletiko Bilbao, Španija), Derek Boateng (Dnjepar iz Dnjepropetrovska, Gana), Marten Stekelemburg (Roma, Švedska) i iskusni Skot Parker (Totenhem, Engleska), dok su kao pozajmljeni igrači došli Adel Tarabt (KPR, Maroko) i Daren Bent (Aston Vila, Engleska).

Zverotić će se novim saigračima pridružiti nakon kvalifikacione utakmice koju selekcija Crne Gore igra u petak protiv Poljske u Varšavi.

Englezi ga pamte po golu za konačnih 2:2 protiv Liverpula na "Enfildu" prošle sezone u Ligi Evrope i po pogotku na stadionu pod Goricom protiv "Gordog Albiona", kada je smanjio na 1:2, golu koji je dao krila "hrabrim sokolima" da ostvare povoljan rezultat protiv favorizovanog rivala (2:2).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније