Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2013. 23:25 >> 23:25

UPOZORIO IGRAČE

Hodžson: Bez opuštanja protiv Moldavije

Fudbalere Engleske očekuje duel sa selekcijom Moldavije u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Selektor "Gordog Albiona" Roj Hodžson smatra da da njegovi igrači moraju ozbiljno da uđu u taj meč, jer su rezultati Modavije u ovim kvalifikacijama dovoljan razlog da se ne opuštaju.

Moldavci su uspjeli da ostanu neporaženi u duelima sa Poljskom i Ukrajinom, što pokazuje da ih ne treba otpisivati. Iako je ih je Engleska u prvom meču ubjedljivo savladala 5:0, Hodžson ističe da se protivnik ne smije potcijeniti.

"Znam da smo izaziti favoriti, svi misle da su tri boda već upisana, ali ne smijemo da potcjenjujemo Moldavce. Igrači su svjesni važnosti utakmice i šta se očekuje od njih. Moramo ostati čvrsto na zemlji. Protiv Crne Gore primili su gol u posljednjim trenucima i sigurno da zaslužuju više od pet bodova koliko imaju trenutno", izjavio je Hodžson.

U petak, selektor Engleske neće moći da računa na Fila Džonsa, Glena Džonsona i Vejna Runija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније