Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 05. 2019. 11:05 >> 11:07

KLOP

"Uradili smo sve što smo mogli"

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je ekipa učinila sve što je mogla u borbi za titulu i da nije želio drugo mjesto, ali da je Mančester siti bio bolji i da njegov tim sada mora da se okrene finalnoj utakmici Lige šampiona.

"Ljudi mogu da kažu da smo mogli da uradimo ovo ili ono, ali zaista ne mislim da smo mogli da uradimo više od ovoga. Čestitam Mančester sitiju. Pokušali smo sve da im otežamo posao, ali nedovoljno. Ne mogu biti ponosniji na igrače. Mančester siti je imao sreće u nekim trenucima, a i mi smo imali sreće u nekim trenucima. Radilo se o tome da ostanemo u trci i da vjerujemo u uspjeh i to smo uradili", rekao je Klop, prenijeli su britanski mediji.

Liverpul se do današnjeg posljednjeg kola borio za titulu u Premijer ligi sa Mančester sitijem. "Crveni" su sezonu završili sa 97 bodova, bodom manje od Sitija, koji je odbranio titulu pobjedom protiv Brajtona od 1:4. Liverpul je pobijedio Vulverhempton sa 2:0.

"Teško je kada ti je protivnik Mančester siti. Nijesu mogli da nas se otarase, ni mi nijesmo mogli njih da se otarasimo. Osvajanje drugog mjesta u Premijer ligi nije ono što sam želio, ali ovo moramo da gledamo kao prvi korak za ovu ekipu. Imamo tri nedjelje da se pripremimo za finale Lige šampiona", rekao je Klop.

Liverpul će u finalu Lige šampiona 1. juna u Bakuu igrati protiv Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније