Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 05. 2019. 22:21   >>  22:20

PRIMERA

Barselona slavila, poraz Reala

Fudbaleri Barselone pobijedili su danas na svom terenu Hetafe sa 2:0, u utakmici 37. kola španske Primere.

Šampion Španije je poveo u 39. minutu golom Artura Vidala, a konačan rezultat postavio je Lionel Mesi u 89. minutu. Barselona je prva na tabeli sa 86 bodova, dok je Hetafe kolo prije kraja peti sa 58.

Fudbaleri Atletiko Madrida i Sevilje odigrali su neriješeno 1:1. Koke je doveo Atletiko u vođstvo u 30. minutu, a izjednačenje i bod Sevilji donio je Pablo Sarabija u 70. minutu. Atletiko je drugi na tabeli sa 75 bodova, dok je Sevilja šesta sa 56.

Fudbaleri Real Sosijedada pobijedili su na svom terenu Real Madrid sa 3:1.

Real je poveo već u šestom minutu golom Brahima Dijasa, ali je Sosijedad uspio da preokrene rezultat. Prvo je Mikel Merino izjednačio u 26. minutu, a potom su mrežu Reala zatresli i Hoseba Zaluda u 57. i Ander Berenećea u 67. minutu.

Real je treći na tabeli sa 68 bodova, dok je Sosijedad osmi sa 50.

Fudbaleri Valensije su upisali važnu pobjedu, pošto su sa 3:1 bili bolji od Alavesa. Alavesa je poveo u 12. minutu preko Navara, ali je Valensija do kraja prvog poluvremena preokrenula rezultat golovima Solera u 29. minutu i Mine u 34. Pobjedu Valensije potvrdio je Gameiro u 68. minutu.

Valensija je četvrta sa 58 bodova, dok je Alaves na 11. mjestu sa 47.

Atletik Bilbao je istim rezultatom slavio na svom terenu protiv Selte. Bilbao je sedmi na tabeli sa 53 boda, dok je Selta na 17. poziciji sa 40.

Fudbaleri Viljareala su na svom terenu pobijedili Eibar sa 1:0, Betis je bio bolji od Ueske sa 2:1, a istim rezultatom je Levante slavio u gostima protiv Đirone i gotovo sigurno taj tim poslao u Segundu.

Espanjol je u gostima pobijedio Leganes sa 2:0, dok je Valjadolid bio bolji od Rajo Valjekana sa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније