Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: M.M ]

11. 05. 2019. 10:26   >>  10:25

ŠPANSKI MEDIJI

Rakitić prelazi u Inter za 50 miliona?

Vezni fudbaler Barselone Ivan Rakitić blizu je prelaska u milanski Inter, prenose španski mediji.

Kako se navodi, katalonski klub traži namanje 50 miliona eura za hrvatskog reprezentativca, što nije problem za Inter, a ostalo im je samo da "ubijede" Rakitića.

Vjerovalo se da će 31-godišnji fudbaler ostati još jednu sezonu na "Kamp Nou", ali poslije ispadanje Barselone u polufinalu Lige šampiona i katastrofalne Rakitićive partije na Enfildu protiv Liverpula (4:0) to više nije izvjesno.

On je u Barselonu stigao 2014. godine iz Sevilje i osvojio 13 trofej, uključujući četiri titule u Primeri i Ligu šampiona 2015, kada je bio strijelac u finalu protiv Juventusa. Sa reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu prošle godine u Rusiji igrao je u finalu, kad su poraženi od Francuske (4:2).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније