Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 05. 2019. 10:28 >> 10:30

TRENER AJNTRAHTA

Hiter: Boli, ali moramo biti ponosni

Trener fudbalera Ajntrahta Adi Hiter rekao je da je njegov tim razočaran nakon poraza u polufinalu Lige Evrope od Čelsija poslije penala, ali je istakao da je ponosan zbog svega što su njegovi igrači postigli ove sezone.

"Veoma smo razočarani, san o odlasku u Baku nije postao stvarnost. Zaslužili smo da budemo u finalu... Ali, izuzetno sam ponosan na svoj tim i na ono što je pokazao na Stamford Bridžu. Svi smo sanjali finale. Boli, ali moramo biti ponosni", rekao je Hiter nakon utakmice.

Fudbaleri Ajntrahta nijesu uspjeli da se plasiraju u finale Lige Evropa pošto su sinoć izgubili od Čelsija poslije penala sa 4:3.

"Bilo je suza u svlačionici... Mogu samo da čestitam svojim igračima na svemu što su postigli ove sezone. Natjerali smo ljude da primete naš tim ove sezone i mislim da je to vrlo važno", rekao je Hiter.

Pred Ajntrahtom su sada, poslije ovog razočaravajućeg poraza, mečevi protiv Majnca i Bajern Minhena u Bundesligi i borba za mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

"Moramo da podignemo glave i da ovo što prije ostavimo iza nas. Pred nama su dvije važne ligaške utakmice. Imamo šansu da kroz Bundesligu obezbijedimo mjesto u Ligi šampiona", rekao je Hiter.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније