Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 05. 2019. 10:20 >> 10:19

TRENER U SUZAMA

Poketino: Igrači su heroji

Trenera fudbalera Totenhema Maurisijo Poketino rekao je poslije plsmana njegove ekipe u finale Lige šampiona da su njegovi igrači heroji i da je sve vrijeme vjerovao u pobjedu protiv Ajaksa.

"Emocije su nevjerovatne... Ovakve emocije su nemoguće bilo gde drugom osim u fudbalu. Fudbale, hvala ti. Hvala mojoj ekipi na ovome. Imam nevjerovatne igrače i oni su heroji", rekao je Poketino.

Totenhem se sinoć plasirao u finale Lige šampiona, pošto je uspio da nadoknadi tri gola zaostatka i het-trikom Lukasa Moure u 96. minutu dođe do pobjede.

"Hvala našim navijačima i svim ljudima koji su vjerovali u nas tokom sezone. Razgovarali smo baš o tome na sastanku prije utakmice - kada radiš vrijedno i osjećaš ljubav, onda nema stresa, već je tu strast. Mi smo večeras pokazali strast. Volimo sport, fudbal", kazao je Poketino.

Totenhem će u finalu Lige šampiona igrati protiv Liverpula, a Poketino je odgovarajući na pitanje novinara zaplakao.

"Svi su bili heroji, ali Moura je superheroj i zaslužio je to. Svi su bili tu od prvog do posljednjeg trenutka – bilo je teških trenutaka za ovih pet godina, a sada imamo šansu da igramo u finalu. Sada moramo da pripremimo utakmicu za nedjelju, a onda i finale. Ovo je i za moju porodicu, ali i za one koji nas podržavaju, nevjerovatno je nagraditi ih na ovaj način", kazao je Poketino.

Junak trijumfa Lukas Moura rekao je da njegova ekipa treba da uživa u posebnom trenutku, za koji je ocijenio da je njaveći u njegovoj karijeri.

"Nemoguće je objasniti ono što osjećam u ovom trenutku. Veoma sam srećan i ponosan na svoje saigrače. Uvijek smo vjerovali u ovaj trenutak, vjerovali da je ovo moguće - dali smo sve od sebe na terenu i mislim da smo zaslužili", rekao je Moura.

On je dodao da tri gola protiv Ajaksa nijesu rezultat samo njegovog rada, već timskog.

"Porodica smo, nije moguće to objasniti. Želim da ovaj poklon od Boga podijelim sa svojim saigračima, svojom familijom i prijateljima. Nijesam samo ja u pitanju, već saigrači i timski rad", dodao je Moura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније