Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

08. 05. 2019. 10:12 >> 10:13

KLOP

Ne znam kako su igrači uspjeli

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne zna kako su njegovi igrači uspjeli da naprave veliki preokret i izbace Barselonu u polufinalu Lige šampiona, poslije zaostatka od tri gola iz prve utakmice.

Liverpul se sinoć plasirao u finale Lige šampiona, pošto je na svom terenu pobijedio sa 4:0. U prvom meču Barselona je pobjedila sa 3:0 i engleskom timu nijesu davane velike šanse za prolaz u finale.

"Ako bih morao da opišem ovaj klub, to je veliko srce, a večeras kuca kao ludo. To možete čuti širom svijeta", rekao je Klop poslije utakmice.

"Cijela utakmica je bila previše... Teško je pobijediti, ali bez primljenog gola, ne znam kako su to uradili. Ovo nam svima mnogo znači. Ima važnijih stvari na svijetu, ali zajedno napraviti ovako emotivnu atmosferu je posebno. Igrači su najzaslužniji. Mješavina potencijala i nevjerovatnog srca je mješavina koju nikada nisam vidio. To pokazuje šta je u fudbalu moguće", naveo je Klop.

To je prvi put od 1986. godine, kada je Barselona izbacila Geteburg iz Evropskog kupa, da je jedan tim uspio da nadoknadi tri gola zaostatka iz prve polufinalne utakmice i prođe u finale najelitnijeg takmičenja.

"Rekao sam momcima da mislim da je nemoguće, ali pošto su mislili da imaju šansu... Oni su nevjerovatno psihički jaki. To je nevjerovatno. Poslije sezone koju smo odigrali, utakmica, povreda i sada ovaj trenutak, da izađete napolje i pitate ko je stavio peni na nas, ne mislim da biste našli mnogo ljudi. Znali smo da je klub mješavina atmosfere, emocija, želje i fudbalskog kvaliteta. Odbaci samo jednu stvar i neće raditi", rekao je Klop.

On je osvojio dvije titule u Bundesligi i Kup Nemačke sa Borusijom iz Dortmunda, ali je od 2012. godine u dva navrata izgubio u finalu Lige šampiona, finalu Lige Evropa, u dva Kupa Njemačke i Liga kupu. Prošle sezone Liverpul je izgubio u finalu Lige šampiona od Real Madrida.

Liverpul će u finalu igrati protiv pobjednika večerašnje utakmice Ajaksa i Totenhema. U prvom meču u Londonu, holandski klub pobijedio je sa 1:0.

Finale Lige šampiona igra se 1. juna na stadionu Atletiko Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније