Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.L.B. [ B92.net ]

08. 05. 2019. 09:54 >> 09:54

PONUDA

Real sprema bombu, za Mbapea 280 miliona

Real Madrid sprema ozbiljnu rekonstrukciju tima, a posljednje informacije su da planiraju da angažuju zvijezdu Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea.

List "Frans fudbal" prenosi da je trener Reala Zinedin Zidan poručio predsjedniku Florentinu Peresu da želi da vidi u timu Mbapea.

Zidan vjeruje da je veliki dio poslija oko transfera Pola Pogbe i Edena Azara gotova stvar i sada je pažnju usmjerio ka drugom reprezentativcu Francuske.

List prenosi da je Real spreman da obori transfer rekord i plati za dolazak brzonogog napadača čak 280 miliona eura.

To je znanto više nego što je Pari Sen Žermen 2017. godine platio za dolazak Brazilca Nejmara da Silve Barseloni, taj transfer je iznosio 222 miliona.

Pitanje je kako će čelnici kluba iz Pariza reagovati na ponudu, pošto je Mbape njihova prva zvijezda, koju svakako još dugo godina žele da imaju u svom timu.

Ipak, ponuda Reala predstavlja priliku za klub da se riješi balasta finansijskog fer pleja i da tako balansiraju sopstvene račune.

Mbape je ove sezone odigrao 41 utakmicu i postigao 36 golova u svim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније