Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 05. 2019. 22:48   >>  23:05

PREMIJER LIGA

Kompani sa 25 metara donio trijumf i prvo mjesto

Fudbaleri Mančester sitija vratili su se večeras na prvo mjesto Premijer lige, pošto su na svom terenu pobijedili Lester sa 1:0 u 37. kolu.

Junak trijumfa bio je kapiten ekipe Vensan Kompani koji je izuzetno snažnim i preciznim šutem sa oko 25 metara savladao Kaspera Šmajhela u 70. minutu.

Mančester sitiju večeras je itekako bila potrebna pobjeda, s obzirom na to da su uoči utakmice zaostajali dva boda za vodećim Liverpulom.

Domaćin je u većem dijelu utakmice pritiskao rivala, ali nije dolazio do pravih prilika, šta više, Lester je s druge strane bio konkretniji u svojim kontrama.

Desetak minuta prije gola Kompanija, Medison je poslije jedne kontre šutirao s oko 18 metara, ali je njegov šut završio malo pored gola.

Poslije gola Kompanija, Siti nije bio agresivan, a to je umalo moglo da ga košta pobjede, pošto je Keleči Ihenačo u 86. minutu bio u sjajnoj prilici da donese izjednačenje, ali je s oko desetak metara šutirao daleko pored gola.

Siti je prvi na tabeli Premijer lige sa 95 bodova, dok je Lester deveti sa 51.

Ekipi Pepa Gvardiole u posljednjem kolu biće potrebna pobjeda protiv Brajtona u nedjelju ili poraz od Liverpula od Vulverhemptona kako bi odbranio titulu prvaka Engleske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније