Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 05. 2019. 17:35   >>  17:33

SERIJA A

Atalanta pobijedila Lacio, hita ka LŠ

Fudbaleri Atalante pobijedili su danas u Rimu domaći Lacio sa 3:1, u utakmici 35. kola italijanskog prvenstva i zadržali šanse za plasman u Ligu šampiona.

Lacio je poveo u trećem minutu golom Marka Parola, a izjednačio je Duvan Sapata u 22. minutu. Atalanta je povela golom Timotija Kastanjea u 58. minutu, a pobjedu je obezbijedio Berat Đimsiti u 76. minutu.

Klub iz Bergama je nastavio niz dobrih rezultata, a poslije treće uzastopne pobjede, ukupno 18. u prvenstvu, zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 62 boda, bodom manje od trećeplasiranog Intera. Roma je peta sa 58 bodova i utakmicom manje.

Lacio je pretrpio 12. poraz i osmi je na tabeli sa 55 bodova.

Fudbaleri Parme i Sampdorije odigrali su neriješeno 3:3, a remijem 2:2 završena je utakmica Sasuola i Frosinonea.

Ranije danas Empoli je pobijedio Fiorentinu sa 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније