Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R.

02. 05. 2019. 13:05 >> 13:05

DJEČACI OD 11 i 12 GODINA

OFK "Titograd" prima nove članove

OFK „Titograd“ pozvao je zainteresovane dječake rođene 2007. i 2008. da zaigraju za taj klub, uz napomenu da će od 7.maja do 15.juna će vršiti selekciju novih članova.

Kako su kazali, svi zainteresovani roditelji mogu svoje mališane prijaviti popunjavanjem aplikacione forme i dostavljanjem iste na mejl adresu pr@ofktitograd.me.

"Treninzi će se obavljati tri puta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom od 18.30 do 19.30 časova, a vršiće ih trener petlića OFK Titograda Mirko Šćepanović i njegov pomoćnik Vladan Savić. Nakon mjesec dana, odnosno 15. juna biće saopštena imena dječaka koji će nositi dres našeg kluba", istakli su iz OFK "Titograd".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније