Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2013. 22:57 >> 23:20

NASTAVLJEN TEROR

VIDEO: Bajern lako sa Volfsburgom

Lider šampionata minhenski Bajern, ostvario je još jednu laku pobjedu u šampionatu. Ovog puta, „žrtva“ je bio Volfsburg, koji je pao rezultatom 2:0.

Na prvi gol se čekalo do 36-og minuta, kada je na dodavanje Bastijana Švajnštajgera Mario Mandžukić sjajno matirao Benalja.

Konačan rezultat postavljen je u sudijskoj nadoknadi, pošto je rezervista Arjen Roben golom u 92. minutu poslije asistencije Filipa Lama zapečatio sudbinu "Vukova" na ovom meču.

Bavarci sada imaju 18 bodova više (ukupno 57) od prvog pratioca i aktuelnog šampiona Borusije iz Dortmunda, ali i meč više, dok je Volfsburg ostao 12-ti sa 26 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније