Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ Beta ]

01. 05. 2019. 17:33 >> 17:34

PONUDA REALA

Za Luku Jovića 70 miliona eura

Fudbalski klub Real Madrid moraće da plati 70 miliona eura ako želi da dovede srpskog reprezentativca Luku Jovića iz Ajntrahta, prenijeli su danas španski mediji.

Tu informaciju je objavila španska televizija Seksta (La Sexta), a o velikom interesovanju Real Madrida u prethodnom periodu pisali su i listovi Marka i As, koji su navodili da je Jović prva želja kluba.

Pregovori dva kluba su u toku, a Real je poslao 50 miliona eura kao prvu ponudu.

Jović je dao 17 golova na 23 utakmice u Bundesligi ove sezone, najviše poslije napadača Bajern Minhena Roberta Levandovskog, a pored toga bio je strijelac osam puta i u Ligi Evropa.

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić nedavno je za Marku rekao da postoji velika mogućnost da Jović ode u Real Madrid, iako klub želi da ga zadrži.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније