Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 04. 2019. 22:45   >>  22:59 2

RAJO SLAVIO U GRADSKOM DERBIJU

Novi poraz Reala

Madridski Real poražen je večeras u 35. kolu Primere na gostovanju u predgrađu kod Rajo Valjekana rezultatom 1:0.

Ekipa Zinedina Zidana je i večeras pokazala da joj trebaju ogromne promjene i svježa krv. Ipak, sezonu će Francuz morati da završi sa ovim fudbalerima koje ima, ali navijači Reala proživljavaju šok za šokom.

Rajo je večeras uspio da im zada još jedan nokaut. Pogodili su domaći sa penala u 23. minuti, a pogodio je Adri Embaraba za prednost od 1:0.

Prethodno je Garet Bejl imao veliku šansu da postigne gol. Nije ga iskoristio i odmah potom je stigla kazna na drugoj strani.

Za razliku od prvog poluvremena koje je donijelo dobre šanse na obje strane u nastavku nijesmo vidjeli gotovo ništa od oba tima.

Rajo je činio sve kako bi zatvorio utakmicu. Real nije bio moćan u napadu, imali su određene pokušaje, ali sve je to bilo premalo da se izvuče barem jedan bod.

Na kraju je domaći tim stigao do velike pobjede. Iako su prije ovog kola bili doslovno otpisani, večeras su uhvatili novih dah nade i došli su do 31. boda u sezoni.

Tri kola prije kraja ovaj tim je na šest bodova od sigurne zone. Teško je vjerovati da će se izvući, ali se mogu pohvaliti da su pobijedili velikog brata iz Madrida.

Real je ostao na treoj poziciji koju će do kraja prvenstva i sačuvati, ali ovo je za madridskog velikana sezona za zaborav.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније