Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 04. 2019. 20:19 >> 20:18

GOSTOVANJE NIRNBERGU

Bajern bez pobjede, Borusija ostala u igri

Fudbaleri Nirnberga i Bajern Minhena igrali su danas neriješeno 1:1 u utakmici 31. kolu njemačke Bundeslige.

Bavarci su na gostovanju protiv Nirnberga bili u zaostatku, izjednačili, a potom i pred porazom, pošto je domaćin imao jedanaesterac u 90. minutu.

Nirnberg ipak preko Tima Lajbolda nije realizovao penal, pošto je pogodio stativu. Bajern je potom u 95. minutu imao idealnu šansu da dođe do trijumfa, ali je Kingsli Koman u situaciji "jedan na jedan" odbranio Kristijan Matenja.

Domaćin je prethodno poveo golom Mateusa Pereire u 48. minutu, da bi izjednačenje Serž Gnabri u 75.

Nirnberg bi pobjedom nad Bavarcima uvećao svoje šanse da ostane u ligi, s obzirom na to da sada ima 19 bodova, pet manje od Herte, dok je Bajern ostao samo za bod uvećao prednost na liderskom mjestu Bundeslige, pošto sada ima 71, dva više od Borusije Dortmund.

Ranije danas Volfsburg je sa 4:1 u gostima pobijedio Hofenhajm.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније