Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 04. 2019. 18:06 >> 18:16

PUSTILI PROTIVNIKA DA POSTIGNE GOL

Bizaran remi koji je odlučio putnika u Premijer ligu

Lids i Aston Vila, timovi koji se bore za ulazak u Premijer ligu, odigrali su danas neriješeno 1:1, a golovi su bili, malo je reći, nesvakidašnji.

Lids je trebao pobjedu kako bi kolo prije kraja imao šansu da ostvari direktan plasman u društvo najboljih timova Engleske, ali od danas je jasno da su u Premijer ligi Norič i Šefild junajted.

Remijem protiv Aston Vile na "Eland Roudu", tim Marsela Bijelse ostao je bez direktnog plasmana u Premieršip, pa će pokušati da ga izbori kroz plej-of.

Prvo se komična situacija desila kada je Lids poveo u 72. minutu preko Mateuša Kliča.

Golu je prethodila povreda gostujućeg igrača Džonatana Kođije, koji je ostao da leži na sredini terena, a fudbaleri Lidsa nijesu željeli da prekinu igru, već su postigli pogodak.

Fudbaleri Aston Vile su žustro protestovali, došlo je do velike gužve i guranja, ali su sudije odlučile da gol bude važeći.

Tu je na scenu stupio Bijelsa, koji je naredio svojim igračima da dopuste protivnicima da izjednače, što su oni i uradili preko Alberta Adome.

Međutim, nijesu svi njegovi fudbaleri prihvatili tu odluku. Defanzivac Pontus Janson je pokušao da spriječi, ali nije imao pomoć saigrača.

Poslije meča, Bijelsa je istakao da je donio pravednu odluku i da je "engleski fudbal oduvijek bio poznat po fer-pleju".

Lidsu sada ostaje da se u Premijer ligu pokuša vratiti kroz plej-of, u kojem se moze sastati sa Vilom.

Nakon gola Lidsa, Bjielsa je ušao u sukob sa pomoćnim trenerom gostiju iz Birmingema Džonom Terijem, legendarnim defanzivcem Čelsija. Palo je dosta teških riječi, ali se srećom sve završilo samo na verbalnom obračunu.

Ipak, očigledno da su riječi koje je uputio Teri imale uticaja na Bijelsu. On je nakon toga naredio fudbalerima da se sklone kako bi protivnik postigao gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније