Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 09. 2013. 12:12 >> 12:18

ZADOVOLJAN

Bećiraj ostaje u Dinamu

Crnogorski reprezentativac Fatos Bećiraj, i pored nekih medijskih najava, najvejrovatnije ostaje u najvećem hrvatskom klubu, Dinamu.

Dinamo je sinoć sa 3:1 savladao Istru i tako povećao prednost pred Hajdukom na prvenstvenoj tabeli. Jedan od junaka meča, kako pišu hrvatski mediji, bio je Bećiraj, koji je tako postigao tri pogotka u posljednja tri susreta.

"Vratio sam se nakon dugo vremena, postigao sam tri gola u tri utakmice i srećan sam zbog toga. Radio sam dosta dobro dok sam bio izvan kadra i to se vraća sad. Prelazni rok je skoro gotov, 99 odsto ostajem u Dinamu, srećan sam tu i bitno je samo da igram", rekao je Bećiraj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније