Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 04. 2019. 23:31   >>  23:31

S0LSKJER PORUČIO

Vjerujem da će Pogba ostati, De Hea je naš prvi izbor

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da njegova ekipa i dalje ima šanse da bude među najbolje četiri u Premijer ligi i dodao da vjeruje da će Pol Pogba i naredne sezone biti na Old Trafordu.

"Ovo je bila emotivna sezona za klub jer je na polovini promijenjen menadžer. I dalje smo u trci za top četiri, a fokus sada mora biti na Čelsiju. Ako odigramo dobro, a znamo da možemo i znamo da su umorni, neće nas zanimati što ima još tri utakmice do kraja", rekao je Solskjer, prenijeli su britanski mediji.

Fudbalera Junajteda Pola Pogbu mediji povezuju s prelaskom u Real Madrid, ali je Solskjer danas ponovio da vjeruje da će Francuz, koji ima ugovor do 2021, ostati na Old Trafordu.

"Ništa se ne može garantovati u fudbalu, ali mislim da će Pol biti ovdje i sljedeće sezone", rekao je Solskjer.

Solskjer je, takođe, potvrdio i da će golman David de Hea biti na golu protiv Čelsija uprkos teškom periodu u posljednje vrijeme.

"Vjerujem mu, on je jedan od najboljih igrača Junajteda u posljednjih šest ili sedam godina. Igraće na sve tri preostale utakmice", rekao je menadžer Junajt

Fudbaleri Junajteda u nedjelju gostuju Čelsiju u utakmici 36. kola Premijer lige.

Junajted je trenutno šesti na tabeli sa 64 boda, odnosno ima dva boda manje od Arsenala, a tri od Čelsija.

Solskjer je prvih 12 utakmica na klupi Junajteda završio bez poraza, ali je izgubio četiri od posljednjih šest.

"Premijer liga se promijenila. Kada sam ja igrao, bili smo samo mi i Arsenal. Sada je šest timova koji se bore ili počinju sezonu vjerujući da mogu do trofeja", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније