Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2013. 22:07   >>  22:04

BLIŽI SE RASTANAK

Mojes: Ako se ne plasiramo u LŠ, možda odem

Dejvid Mojes nalazi se u centru pažnje "ostrvskih" medija, jer je glavni kandidat da na klupu Čelsija naslijedi Rafu Beniteza.

"Mali Ferguson“, kako ga zovu,  jedan je od najboljih engleskih menadžera, a već 11 godina vodi ekipu Evertona. Sada se postavlja pitanje da li je došlo vreme za rastanak.

„Da li idem iz Evertona? Možda. Zavisi od onog šta uradimo do kraja sezone. Cilj mi je da Everton uvedem u Ligu šampiona. Ako u tome ne uspijem, ko zna, možda i odem“ , rekao je Mojes.

Za mendažera Evertona najzainteresovaniji je Roman Abramovič. Ruskom milioneru je potreban neko ko može voditi Čelzi na duže staze. "Plavci" nijesu  jedini zainteresovani za Mojesa, još od ranije je postojala mogućnost da iskusni stručnjak zamijeni Aleksa Fergusona na klupi Mančester junajteda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније