Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 04. 2019. 10:49 >> 10:48

NEĆE GLEDATI UTAKMICU

Milner: Navijaću za Junajted, prvi put u životu

Fudbaler Liverpula Džejms Milner rekao je danas da će prvi put u životu navijati za Mančester junajted, u predstojećem derbiju protiv Mančester sitija, ali da neće gledati tu utakmicu.

Liverpul se bori za titulu u Premijer ligi sa Mančester sitijem, na prvom mjestu na tabeli ima dva boda više, ali i utakmicu više. Siti igra protiv Junajteda u srijedu i ako pobijedi preuzeće prvo mjesto na tabeli.

Upitan da li će u srijedu uveče navijati za Junajted, Milner je odgovorio: "Prvi put u životu".

"Ali neću gledati. To će biti traćenje energije. Ne znam šta ću raditi, možda ću otići da nešto pojedem", rekao je Milner, prenijeli su britanski mediji.

Liverpul pokušava da osvoji šampionsku titulu prvi put od sezone 1989/1990 i ima 88 bodova iz 35 utakmica, a Siti ima 86 bodova iz 34 meča.

Liverpul ima samo jedan poraz u Premijer ligi ove sezone, 1:2 od Sitija na Etihadu u januaru.

Siti je pobijedio u 10 uzastopnih premijerligaških utakmica i osvojiće titulu ako pobijedi i u preostala četiri meča.

"Frustrirajuće kada pomisliš da imamo samo jedan poraz cijele sezone u ligi, a da to možda neće biti dovoljno. Moramo da pobijedimo sve do kraja, a ako to uradimo, a ne bude dovoljno, onda moramo da čestitamo Sitiju. Oni su kvalitetan tim, već su osvajali titulu. Sve što možemo je da pobijedimo u preostalim utakmicama i stavimo ih pod pritisak", naveo je Milner, koji je osvojio dvije šampionske titule sa Mančester sitijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније