Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 04. 2019. 10:09 >> 10:11
1

GVARDIOLA

"Podržavam VAR, ali možda je Ljorente igrao rukom"

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da podržava upotrebu VAR tehnologije, ali da misli da je Fernando Ljorente rukom postigao gol kojim se Totenhem plasirao u polufinale Lige šampiona.

Mančester siti je sinoć u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona kao domaćin pobijedio Totenhem sa 4:3, ali nije prošao dalje, pošto je u prvom meču u Londonu izgubio sa 1:0.

Totenhem je prvi put u klupskoj istoriji prošao među četiri najbolja u Ligi šampiona, a treći odlučujući gol postigao je Ljorente u 73. minutu. Sudija Džunejt Čakir je pregledao snimak tog gola i priznao ga je, iako se, gledajući iz jednog ugla čini da je Španca lopta prvo udarila u lakat, pa tek onda u kuk. Međutim, gledajući snimak iz drugog gugla, ne vidi se da lopta udara Ljorentea u lakat.

"Podržavam VAR tehnologiju. Treba vidjeti da li je Ljorente možda postigao gol rukom. Iz jednog ugla, igrao je rukom. Iz drugog ugla, nije", rekao je Gvardiola, prenijeli su britanski mediji.

Fudbaler Sitija Rahim Sterling postigao je peti gol u nadoknadi vremena, ali je poslije VAR tehnologije gol poništen zbog ofsajda, pošto je utvrđeno da je Serhio Aguero bio u ofsajdu prije nego što je asistirao.

"Ja sam za pošten fudbal. Kada je ofsajd, onda je ofsajd. Mislim da će u budućnosti, čak i u bliskoj, biti fer", dodao je Gvardiola.

Poslije gola Sterlinga slavilo se na klupi Sitija, ali je euforija ubrzo prestala i "preselila" se na klupu Totenhema.

"Teško je. Bilo bi dobro da nijesmo primili gol. Bili smo bilizu da prođemo. Surovo je, ali to moramo da prihvatimo", rekao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније