Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 04. 2019. 14:08   >>  14:16

JUVE PRVI FAVORIT

Real nije spreman da plati 120 miliona za Feliksa

Fudbalski klub Real Madrid nije spreman da plati 120 miliona eura koliko iznosi otkupna klauzula za talentovanog igrača Benfike Žoaa Feliksa, prenijeli su danas španski mediji.

Navodno je Juventus prvi kandidat da angažuje jednog od najvećih otkrovenja i talenata u evropskom fudbalu ove sezone, koji ima fantastičnu sezonu u portugalskom klubu.

Feliks ima 19 godina i već je dao 16 golova ove sezone. Bio je i junak u pobjedi nad Ajntrahtom nedavno u Ligi Evropa.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratiči zakazao je sastanak sa menadžerom Žoržom Mendešom kako bi pokušao da se dogovori o prelasku Feliksa u italijanski klub.

Otkupna klauzula iznosi 120 miliona, ali Benfika će pokušati da obnovi ugovor i da ona bude 200 miliona eura.

Paratiči i Mendeš su već sarađivali ljetos u transferima Kristijana Ronalda i Žoaa Kansela u Juventus, a navodno su u martu već razgovarali o Feliksu.

Mediji su ga već proglasili "sljedećim Kristijanom Ronaldom".

Skautirali su ga još navodno Atletiko Madrid, Borusija Dortmund i Mančester junajted, ali po pisanju medija, ti klubovi imaju veoma male šanse da ga dovedu.

Sam Feliks je rekao da mu je san da igra u nekom od najvećih evropskih klubova.

"Oduvijek mi je san da igram za neki od najvećih engleskih klubova. Španiju sam oduvijek preferirao", rekao je Feliks u intervjuu koji je u martu dao za Marku.

Predsjednik Benfike Filipe Vijeira nedavno je izjavio da klub ne razmišlja da proda mladog igrača i najavio je da će se povećati otkupna klauzula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније