Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 04. 2019. 11:16   >>  11:16

KAPITEN AJAKSA

"Bizarno, nije normalno, možemo sa svima"

Fudbaleri Ajaksa rekli su da su eliminacijom Reala i Juventusa pokazali da mogu da pariraju najboljima.

"Ovo je bizarno. Ovo nije normalno. Nemam riječi. Još jednom smo pokazali da smo mnogo jaki i da možemo protiv najboljih na svijetu", rekao je kapiten ekipe i strijelac drugog gola za holandski klub Matijs De Liht poslije utakmice u Torinu.

Ajaks je eliminisao Juventus u četvrtfinalu Lige šampiona, pobjedom 2:1 u revanšu poslije 1:1 u prvoj utakmici u Amsterdamu.

"Neko vrijeme nam nije išlo, nijesmo mogli da iskoristimo šanse. Ovo je ludo, nijesam bio ni rođen kada je Ajaks posljednji put igrao polufinale Lige šampiona", kazao je De Liht.

Trener Erik Ten Hag naveo je da je ponosan.

"Imamo nevjerovatan talenat i bićemo sve bolji i bolji. Umijemo da pomjeramo granice i vidjećemo šta će biti dalje", rekao je Ten Hag.

Protivnik Ajaksu u polufinalu biće bolji iz duela Mančester sitija i Totenhema.

Ajaks je prvi klub poslije 14 godina koji će igrati polufinale Lige šampiona, a da nije iz Engleske, Italije, Francuske, Španije ili Njemačke.

Prethodno je to bio PSV.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније