Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 04. 2019. 19:01 >> 19:03

"MORAMO MNOGO BOLJE"

Gvardiola: Želimo trofej i u PL i u LŠ

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je svaka utakmica finale za njegove fudbalere, počevši od sjutrašnjeg revanša sa Totenhemom u Ligi šampiona.

"Sada je svaka utakmica finale za nas. Premijer liga jeste najvažnija za nas jer 11 mjeseci morate da se trudite. Želimo do kraja u Ligi šampiona, želim trofej, i moraćemo da počnemo da dajemo golove i više kontrolišemo igru", rekao je Gvardiola britanskim medijima.

Siti je poražen sa 1:0 od Totenhema u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Engleske novinare je zanimao Gvardiolin komentar povodom potencijalnog finala između Sitija i njegovog bivšeg kluba Barselone.

"Ne razmišljam toliko daleko. Moramo prvo da se plasiramo u polufinale. To je jedini san koji trenutno imam", kazao je Gvardiola.

Pohvalno je govorio o narednom rivalu, uz riječi da je Totenhem "nevjerovatan tim" koji je u vrhu svjetskog fudbala, čak i bez povrijeđenog Harija Kejna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније