Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 04. 2019. 23:04 >> 23:17

PREMIJER LIGA

Minimalac Arsenala u Votfordu

Fudbaleri Arsenala pobijedili su večeras u gostima Votford sa 1:0 u posljednjoj utakmici 34. kola engleske Premijer lige.

Arsenal je do jedinog gola na utakmici došao u 10. minutu kada je golman Votforda nakon jedne povratne lopte oklijevao da ispuca, Pjer Emerik Obamejang je dotrčao, postavio nogu i na kraju blokirao ispucavanje.

Samo minut kasnije Votford je ostao s igračem manje na terenu, pošto je Troj Dini u jednom duelu laktom u glavu udario Lukasa Toreiru, a sudija Kreg Povson pokazao je direktan crveni karton.

U nastavku susreta Arsenal je imao par solidnih prilika, ali nije uspio još jednom da savlada Fostera.

Votford je najbliži izjednačenju bio u 62. minutu kada je Adam Masina sa oko 25 metara snažno šutirao, ali je pogodio samo raklje.

Arsenal je četvrti na tabeli se 66 bodova, dok je Votford 10. sa 46.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније