Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

15. 04. 2019. 12:43 >> 12:48

SJUTRA PROTIV BARSE

Solskjer: Pobjeda nad PSŽ-om da bude inspiracija

Mančester junajted imaće sjutra težak zadatak da na "Nou Kampu" izbori plasman u polufinale Lige šampiona.

"Crveni đavoli" su prošle nedjelje poraženi od Barselone na "Old Trafordu" sa 0:1, u prvom meču četvrtfinala.

U sličnoj situaciji Junajted je bio i u osmini finala, kada su na svom terenu izgubili od Pari Sen Žermena (0:2), ali su u gostima nadoknadili zaostatak (3:1).

Menadžer Ole Gunar Solskjer pamti stadion u prijestonci Kataloinje jer je tamo, u finalu elitnog takmičenja 1999. godine protiv minhenskog Bajerna, postigao pobjedonosni gol. Bilo je neizbježno da ga novinari podsjete na taj meč.

"Ne želim sada da se sjećam toga jer je tu riječ o Bajernu. To je bilo finale, sada je situacija drugačija", kazao je Solskjer.

Norvežanin ističe da njegov tim treba da potraži inspiracuju u nekim prethodnim pobjedama koje je ostvario ove sezone.

"Treba da se osvrnemo na pobjede nad PSŽ, Juventusom... Savladali smo neke velike timove ove godine, timove koji imaju vrhunske igrače. Siguran sam da moji fudbaleri sanjaju o još jednom preokretu, koji bi mogli da naprave na Nou Kampu", kazao je Solskjer.

"Liverpul i Siti su predaleko od nas"

Menadžer Mančester junajteda smatra da je njegova ekipa daleko lošija od gradskog rivala Sitija i Liverpula.

Iako Junajted igra puno bolje od kako je na klupi naslijedio smijenjenog Žozea Murinja, poslije nekompletnog 34. kola u Premijer ligi Engleske zaostaje za Liverpulom 21 bod, a za Sitijem 19.

"Liverpul i Mančester siti su trenutno predaleko od nas. Ne živim u iluziji i moraćemo puno da radimo da bismo ih narednih godina dostigli. Mančester junajted mora biti kandidat za titulu", izjavio je Solskjer i naglasio:

"U ljetnem prelaznom roku moramo dovesti igrače sa kojima će ekipa napredovati. Očekuju nas teške odluke jer moramo pogoditi sa pojačanjima koji će ispuniti standarde, odnosno trebamo one koji se neće plašiti izazova"

Junajted je na petom mjestu tabele Premijer lige sa 64 boda, dva manje od Čelsija koji ima utakmicu više i tri u odnosu na Totenhem, sa kojima će se boriti sa mjesto koje iduće sezone vodi u Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније