Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 04. 2019. 17:28 >> 17:26

DVA GOLA STERLINGA

Siti bolji od Palasa, ponovo lider

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas u gostima ekipu Kristal palasa sa 3:1, u utakmici 34. kola Premijer lige.

Siti je poveo u 15. minutu golom Rahima Sterlinga, a isti igrač je duplirao prednost gostujuće ekipe u 63. minutu. Na 2:1 je u 81. minutu smanjio Luka Milivijević iz slobodnog udarca, ali je tačku na ovaj meč stavio Gabrijel Žezus pogotkom u 90. minutu.

Siti se, nakon 27. pobjede u šampionatu, vratio na prvo mjesto na tabeli Premijer lige. Ekipa Pepa Gvardiole ima 83 boda, odnosno bod više od drugoplasiranog Liverpula koji kasnije danas na svom terenu igra protiv Čelsija.

Na drugoj strani, Kristal palas je na 13. poziciji sa 39 osvojenih bodova.

Siti u narednom kolu dočekuje Totenhem, dok će Kristal palas gostovati Arsenalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније