Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2013. 19:38 >> 19:38

MINUTAŽA PRESUDNA

Vukčević: Prija interesovanje Zvezde

Vezista Budućnosti, Nikola Vukčević, priznao je da mu imponuje interesovanje Crvene zvezde i da će se u narednih nekoliko dana znati u kom će klubu nastaviti karijeru.

Kapiten Podgoričana, za koga se interesovala Crvena zvezda, izjavio je da će u izboru nove sredine od presudnog značaja biti garantovana minutaža.

"U narednih par dana biće poznato gdje ću nastaviti karijeru. Postoji nekoliko opcija, a meni je u ovom trenutku najbitnije da igram i to će biti presudno u izboru nove sredine" rekao je Vukčević.

Po pitanju Zvezde, Vukčević je rekao da bi mu bila velika čast da ponese “crveno-bijeli“ dres.

"Što se Zvezde tiče, ne mogu da krijem, zaista mi imponuje što postoji interesovanje, jer je u pitanju klub velike tradicije, na koji sam uvijek gledao sa simpatijama. Ali treba sve kockice prethodno da se poklope, vidjećemo" objasnio je crnogorski fudbaler.

Vukčević je bio na meti Levskog, ali ta opcija nije ostvarena, jer su rokovi za prelazak u redove bugarskog vicešampiona istekli. U ovom trenutku 21-godišnji fudbaler pregovara i sa dva kluba iz Portugala.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније