Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 04. 2019. 20:57 >> 21:00

BORUSIJA NOKAUTIRANA

Petarda Bajerna za prvo mjesto

Fudbaleri Bajerna vratili su se na čelo Bundeslige i to nakon velike pobjede nad Borusijom Dortmund od čak 5:0.

Bavarcima je bilo potrebno 43 minuta da riješe pitanje pobednika, pošto su četiri gola postigli u prvom poluvremenu.

Prvi gol je "pao" već poslije 10 minuta, a postigao ga je nekadašnji kapiten Borusije, Mats Humels. Na 2:0 povisio je Robert Levandovski, poslije sedam minuta, a nije se dugo čekalo da odbrana Borusije "ponovo kapitulira".

Španski vezista Havi Martines u 41. minutu utakmice povisio je na 3:0, da bi do 4:0 doveo Serž Gnabri, samo dva minuta kasnije.

Nakon furioznog prvog poluvremena, u drugom nije bilo previše rizika, jedino je Robert Levandovski u 89. minutu postavio konačnih 5:0.

Fudbaleri Bajerna su se na najbolji mogući način vratili na čelo tabele, a sada imaju bod prednosti nad Borusijom, samo šest kola pre kraja šampionata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније