Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 04. 2019. 21:02 >> 21:00

NEREDI NAKON DERBIJA SA SUTJESKOM

Pokrenut disciplinski postupak protiv Budućnosti

Disciplinska komisije Fudbalskog saveza Crne Gore pokrenula je disciplinski postupak protiv fudbalskog kluba Budućnost. Iz FSCG je saopšteno da je postupak pokrenut zbog nereda koje su izazvali navijači podgoričkog kluba "Varvari", u srijedu na utakmici protiv Sutjeske u Nikšiću.

Nakon derbija između Sutjeske i Budućnosti došlo je do opšte tuče između navijača Budućnosti i pripadnika policije.

"Nakon uvida u prijavu Komisije za takmičenje FSCG i zvanične izvještaje zvaničnika utakmice, Disciplinska komisija FSCG je donijela odluku: Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK "Budućnost“ - Podgorica zbog nereda koje su izazvali njihovi organizovani navijači na utakmici 27. kola Telekom 1.CFL između FK „Sutjeska“ - FK „Budućnost“, na način što su po završetku utakmice pojedini navijači FK „Budućnost“ preskočili ogradu i ušli u igralište, čime bi počinio prekršaj iz člana 74 Disciplinskog pravilnika FSCG", piše u zapisniku sa sjednice Diciplinske komisije FSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније