Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2013. 19:10 >> 19:30

KLUB BIJESAN

Vrijeđali mu majku, u plaču napustio teren

Neobična situacija viđena je u Turskoj na meču Trabzonspora i Razaspora. Naime, igrač domaćih Volkan Sen napustio je teren jer su navijači vijeđali njegovu pokojnu majku.

Potrešenog fudbalera verbalno su napali navijači njegovog kluba. Bezuspješno su pokušavali da ga utješe njegovi saigrači, ali i fudbaleri protivničke ekipe, Volkan sen nije izdražao, u suzama je otišao u svlačionicu.

I na tribinam je došlo do svađe sa navijačima koji su dobacivali, a policija je uhapsila troje.

Umjesto Volkana Sena u igru je ušao Maluda, što se ispostavilo da je sjajna stvar a Trazbon, s obzirom da je francuski internacionalac postigao pobjednički gol za 2:1.

Kao da mu uvrede nijesu bile dovoljne, predsjednik kluba Ibrahim Hačiosmanoglu kritikovao je fudbalera zbog plakanja i napuštanja terena.

"Uvrede upućene fudbalerima su neprihvatljive, ali naš igrač se ponio djetinjasto u cijeloj situaciji. Takvo ponašanje ne doliči jednom profesionalcu", kazao je predsjednik Trabzona.

Turki mediji sada pišu kako je Volkan Sen odigrao posljednju utakmicu za Trabzon i da će biti izbačen iz kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније