Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

03. 04. 2019. 18:26 >> 18:30

2. CFL

Otrant savladao Mladost, minimalac Bokelja, poraz Koma

Fudbaleri Otrant Olimpika savladali su Mladost rezultatom 2:1 u derbiju 26. kola Druge lige Crne Gore.

Ulcinjani su do trijumfa na ,,DG areni” došli golovima Anđela i Valentina Rudovića u 10. i 81. minutu. Pogodak za lidera posritigao je Ermin Seratlić u 51. minutu.

Na drugom mjestu tabele sada je Bokelj, koji je golovima Andrija Panića minimalnim rezultatom bio bolji od Arsenala.

Kom je poražen na gostovanju Igalu - 2:0. Domaćina su do tri boda vodili golovi Rija Tačibane u 8. i Marka Pavićevića u prvom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena.

Pobjede na svom terenu upisali su Berane i Jedinstvo. Berane je sa 1:0 bilo bolje od Jezera, dok je Jedinstvo bilo ubjedljivo u duelu sa Dečićem - 3:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније