Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 04. 2019. 23:05 >> 23:05

PREMIJER LIGA

Vulverhempton srušio Junajted, Fulam ispao

Fudbaleri Vulverhemptona pobijedili su večeras na svom terenu Mančester junajted sa 2:1, u utakmici 33. kola Premijer lige.

Junajted je poveo u 13. minutu golom Skota Mektominaja, na 1:1 izjednačio je Diogu Žota u 25, a konačan rezultat postavio je Kris Smoling autogolom u 77. minutu.

Gostujuća ekipa je od 57. minuta igrala sa igračem manje pošto je Ešli Jang zaradio drugi žuti karton. Bio je to 100. crveni karton koji je sudija Majk Din dodijelio u karijeri.

Mančester junajted je peti na tabeli Premijer lige sa 61 bodom, dok je Vulverhempton sedmi sa 47 bodova.

Fudbaleri Votforda su na svom terenu slavili protiv Fulama sa 4:1 i tako ih poslali u Čempionšip pet kola prije kraja. Votford je upisao 13. pobjedu i osmi je na tabeli sa 46 bodova, dok je Fulam poslije 24. poraza pretposljednji sa samo 17 osvojenih bodova.

Votford je poveo u 23. minutu golom Abdulajea Dukurea, da bi deset minuta kasnije izjednačio Rajan Babel. U drugom poluvremenu u strijelce su se upisali i Vil Hjuz u 63, Troj Dini u 69. i Kiko u 75. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније