Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 03. 2019. 18:09 >> 17:32

PREDSJEDNIK JUVEA PORUČIO

Ronaldo neizvjestan za prvu utakmicu sa Ajaksom

Predsjednik Juventusa Andrea Anjeli nagovijestio je danas da fudbaler te ekipe Kristijano Ronaldo neće igrati protiv Ajaksa, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona.

Ronaldo je povrijedio mišić desne butine u ponedjeljak, tokom utakmice Portugala i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Kada imate povrede mišića morate biti veoma oprezni. Zbog jedne utakmice možete da ugrozite naredna dva mjeseca", rekao je Anjeli.

Juventus je naveo u saopštenju da se čini da je povreda lakša, a Ronaldo je poslije utakmice sa Srbijom rekao da bi trebalo da se vrati na teren za "jednu ili dvije nedelje".

Prva četvrtfinalna utakmica igra se 10. aprila u Amsterdamu.

"Mnogo je važnije da se sačuvaju ta dva i po mjeseca, od samo jednog meča", dodao je Anjeli.

Juventus se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona pošto je u revanš utakmici osmine finala pobijedio Atletiko Madrid sa 3:0, golovima Ronalda. U prvoj utakmici u Madridu, crno-bijeli su izgubili sa 0:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније