Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2013. 18:28   >>  18:28

POTVRDA

Boaš: Pitanje trenutka kada će Bejl otići

Pitanje je trenutka kada će Totenehem i Real dogovoriti o transferu Gereta Bejla u redove “kraljevskog“ kluba. To je danas potvrdio i menadžer “sparsa“ Andre Viljaš Boaš.

"U ovom trenutku predstavnici klubova se nalaze za pregovaračkim stolom. Nijesam siguran koliko će im vremena trebati da postignu dogovor. Sve se može završiti u naredna dva dana, a može potrajati do posljednjeg dana prelaznog roka. Ne očekujete valjda da najveći transfer u istoriji fudbala bude obavljen tako lako" kazao je Boaš.

Boaš je istakao da je Velšanin pod ogromnim pritiskom…

"Bejl je dobio slobodan vikend a ponedjeljak je bio slobodan dan za čitav tim. Činjenica da se nije pojavio na treningu govori da nije baš korektan, ali razumijem ga jer se nalazi pod velikim pritiskom. Na klubu je da odluči da li će ga kazniti" kazao je Boaš.

Portugalac je za kraj poželio sreću Bejlu ukoliko napusti klub, uz konstataciju da je ostavio sjajne uspomene na "Lejnu".

"Očigledno je da priča oko transfera utiče na njega i želim mu sve najbolje ukoliko se sve završi onako kako želi. Ostaviće nas sa brdom lijepih uspomena" zaključio je Boaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније