Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

26. 03. 2019. 12:21 >> 11:47

IGRAO POLA SATA

Ronaldo nakon povrede: Biću spreman za Ajaks

Kristijano Ronaldo povrijedio se sinoć se u utakmici kvalifikacija za EURO 2020 u kojoj je Portugal odigrao 1:1 protiv Srbije i morao je da napusti igru poslije pola sata. Nakon utakmice sjajni portugalski fudbaler kazao je da će se oporaviti do prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona u kojoj će se njegov Juventus sastati s Ajaksom.

"Ne brinem zbog ove povrede. Poznajem svoje tijelo. Vjerujem da ću za dvije sedmice biti dobro", kazao je 34-godišnji Ronaldo.

Prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona "stara dama" igraće 10. aprila u Amsterdamu. Revanš je na programu 16. aprila u Torinu.

Portugalac je sinoć osjetio bol u zadnjoj loži i odmah je zatražio izmjenu. U tom trenutku Srbija je vodila 1:0 pogotkom Dušana Tadića u sedmoM minutU iz penala.

Portugal je uspio da izjednači prelijepim pogotkom Danila u 42. minutu. Meč je okončan bez pobjednika pa je tako Portugal napravio još jedan kiks na startu kvalifikacija. Prethodno je odigrao 0:0 s Ukrajinom, takođe na domaćem terenu.

Ronaldo je rekao da je njegova ekipa zaslužila pobjedu, kao i da mu je glavni arbitar Simon Marčinjak priznao grešku kod poništenog jedanaesterca.

"Zaslužili smo da pobijedimo, Srbija se branila i nije imala previše šansi osim gola. Nema mjesta panici, izborićemo Evropsko prvenstvo", rekao je Ronaldo novinarima poslije utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније