Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

25. 03. 2019. 23:30   >>  23:21 31

VELIKA RAZLIKA U KVALITETU

Tumbaković: Dok smo imali snage, održavali smo rezultat

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković kazao je večeras, nakon poraza od Engleske 5:1, da je razlika u kvalitetu velika i da je "Gordi Albion" trenutno među najjačim selekcijama na svijetu.

Engleska je večeras u drugom kolu kvalifikacija za EURO 2020 ubjedljivo pobijedila u Podgorici, 5:1.

"Razlika u kvalitetu je postojala od prvog minuta. Dok smo imali snage, održavali smo taj rezulatat. Kada smo se malo umorili i kada je počela da pada koncentracija, Engleska je to iskoristila. Ovog momenta je Engleska jedna od najjačih reprezentacuja na svijetu, s kvalitetom koji ima, teško ko može da joj se suprotstavi, posebno u našoj grupi. Reprezentacija Engleske je bolja i zasluženo je pobijedila“, kazao je nakon meča Tumbaković.

On je još istakao da nikada nije prijatno kada se izgubi kući, posebno ubjedljivo.

"Rezultat je mogao da bude bolji po nas. Ne vjerujem da će neka od reprezentacija koje su u našoj grupi moći da parira Engleskoj. Ako u ovom sastavu budu igrali, ne postoji neko ko im se može susprotstaviti. Nama ostalima ostaje da se borimo za drugo mjesto“, istakao je Tumbaković.

Пратите нас на

Коментари31

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније