Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 03. 2019. 20:01 >> 19:43

SAUTGEJT PORUČIO

Znam kakva je atmosfera ovdje, najvažnije da se taktički spremimo

Trener Engleske Garet Sautgejt rekao je da zna da njegovu ekipu čeka paklena atmosfera pod Goricom, ali da su igrači dovoljno iskusni da se izbore sa tim, te da će kvalitet doći do izražaja.

"Bio sam ovdje prošli put, znam koliko strasti imaju navijači prema timu i zemlji. To je nešto što je njihov adut, to podiže njihovu igru, ali želimo da se skoncentrišemo na stvari na koje možemo da utičemo. Susretali smo se sa tim izazovima ranije“, rekao je Sautgejt.

On je prokomentarisao to što su prilikom prethodnog gostovanja "albiona" uletjeli predmeti u teren, te što su navijači sa istoka pljunuli Ešlija Kola.

"Mi smo gosti i sa poštovanjem pričamo o rivalu. Možemo da pričamo o "neprijateljskim" atmosferama, i na našim terenima, i u cijelom svijetu. Uvijek se spremamo za sve, ali je najvažnije da se spremimo taktički i za igru“, kazao je Sautgejt.

Sautgejt je ocijenio da je Crna Gora opasan tim i da njegova ekipa mora biti oprezna.

"Gledali smo sve mečeve u Ligi nacija, a Crna Gora je trebalo da pobijedi u Bugarskoj. Nije zbog čudne sudijske odluke. Opasan tim u kontranapadima, moramo da vodimo računa i o dugim loptama. Što se tiče nedostataka, ne bi bilo umjesno da govorim o njima sada", kazao je on.

Vrlo bitna stvar u sjutrašnjem meču biće koncentracija, smatra kapiten Henderson.

"Najvažnije je da se skoncentrišemo, da budemo tim i da odigramo dobro. I mladi igrači moraju da igraju u takvoj atomosferi, nemamo problem sa tim“, kazao je Džordan Henderson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније