Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina, objavila B.B. ]

24. 03. 2019. 16:12 >> 15:36

APEL PRED UTAKMICU SA ENGLESKOM

Navijači da dođu na vrijeme i bez nedozvoljenih predmeta

Komisija za bezbjednost apelovala je na navijače da se na utakmici protiv Engleske uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine i da isključivo sportskim navijanjem pomognu crnogorskoj reperezentaciji.

Crna Gora i Engleska odigraće sjutra u Podgorici utakmicu drugog kola A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Posebno apelujemo na navijače da se uzdrže od bilo kakvog vrijeđanja na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi", kazao je predsjednik Komisije za bezbjednost i sigurnost na fudbalskim takmičenjima Dragoljub Sekulić.

On je najavio da će kapije stadiona biti otvorene u 18 sati i 15 minuta.

"Na ulazima stadiona, kao novina, instalirane su rotacione barijere sa elektronskim očitavanjem ulaznica, čime je promijenjena procedura ulaska na stadion i zbog čega je potrebno nešto duže vrijeme za ulazak na stadion", rekao je Sekulić.

On je naglasio da sistem kontrole ulaznica na kapijama omogućava ulaz samo jednom gledaocu i to na ulaznoj partiji tribine za koju je previđena ulaznica.

"Ukoliko vlasnik ulaznice pogriješi ulaz dobiće obavještenje, uz zvučni signal, da je njegova karta nevažeća za ulaz na kojem se nalazi. Vlasnici karte koja je nevažeća ili koja je već iskorišćena dobiće obavještenje, ispraćeno zvučnim signalom, da je njihova karta nevažeća. Napominjemo da će na svim ulazima biti sprovedeni rigorozni pregled svih gledaoca", rekao je Sekulić.

On je naglasio da je u funkciji obezbjeđenja tog događaja angažovan veliki broj zaštitara i pripadnika Policije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније