Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2013. 16:32   >>  16:32

UPAD

Antidoping agencija prekinula trening Barselone

Posljednji trening Barselone, pred utakmicu sa Granadom, prekinut je jutros, kada su članovi Antidoping agencije došli u prostorije katalonskog kluba i zatražili da deset igrača prođe test.

Fudbaleri Barselone bili su zbunjeni, a na test su otišli Viktor Valdes, Sesk Fabregas, Aleksis Sančez, Tijago Alkantara, Havijer Maskerano, Serđo Buskets, Pedro Rodrigez, Đordi Alba, Mark Bartra i Aleks Song.

Barselona sjutra, od 18 sati gostuje Granadi u okviru 24. kola Primere. Katalonci su ubjedljivo prvi na tabeli, sa 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletiko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније