Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 03. 2019. 18:50   >>  18:33

IVANIĆ ISTAKAO

Zaboravili smo nepravdu u Sofiji, za Engleze imamo motiv više

Vezista reprezantacije Vrne Gore Mirko Ivanić istakao je da je ekipa već zaboravila meč u Sofiji i da se okrenula duelu sa Englezima pod Goricom.

"Fudbal ne zna za juče, sada je na redu Engleska. Imamo veliki motiv da se dokažemo protiv Engleza, bez obzira na to što smo razočarani rezultatom u Sofiji. Nemamo pravo na izgovore", rekao je Ivanić.

On je u Sofiji propustio dvije dobre šanse.

"Nijesam dao gol i šta bih rekao? Imao sam dvije dobre šanse, žao mi je što nisam pogodio. Prije svega, žao mi je što nismo pobijedili. Da jesmo, sve bi bilo drugačije", istakao je Ivanić.

Vezista Zvezde je prokomentarisao nepostojeći penal, koji je na kraju "sokole" koštao pobjede.

"Svako ko je pogledao situaciju mogao je da zaključi o čemu se radi. Da smo pobijedili lakše bismo podnijeli grešku sudije, ovako je sve drugačije. Mogu samo da kažem - sramota. I mi smo krivi, da smo ranije dali drugi gol... Ovako je ta sudijska greška bila neka vrsta kazne za naše promašaje", navodi Ivanić.

Engleska je protiv Češke pokazala klasu, jasno je da je veliki favorit, kaže Ivanić.

"Znali smo i prije početka kvalifikacija da je Engleska prvi favorit i nije nikakvo iznenađenje što je već na startu pokazala snagu i savladala Češku. Vjerujem da ćemo se boriti za drugo mjesto i svaki bod je važan. Zato i ostaje žal što smo u Sofiji izgubili dva. Ali, vrijeme ne možemo da vratimo, a protiv "albiona" bi i remi bio dobar", zaključio je Ivanić.

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Miodrag Džudović kazao je da jedva čeka uvođenje VAR tehnologije i u kvalifikacijama, jer će tada nepravde kao ona sinoć u Sofiji biti gotovo nemoguće.

"Dogodila se fudbalska nepravda, ali mi smo na to navikli. Bilo je toga i u Ligi nacija na našu štetu, ali i ranije. Tu smo jednostavno nemoćni, sve što možemo da uradimo je da ne damo naredni put povod da se pogriješi. Ostaje da radimo i trpimo dok se ne uvede VAR tehnologija. Onda će biti mnogo manje nepravde", kazao je Džudović.

Nema mnogo vremena za tugovanje, u ponedjeljak našu selekciju čeka okršaj sa Englezima. Džudović kaže da će "sokoli" imati što da ponude.

"Engleska je reprezentacija u usponu, i igrački i rezultatski. Dokazala je to na Svjetskom prvenstvu, onda i u Ligi nacija. Promijenila stil igre, sada je mnogo brža, u pitanju je moderna reprezentacija. Njeni igrači su mladi, perspektivni, ali i mi imamo šta da ponudimo", rekao je Džudović.

Šanse da Stefan Savić zaigra su sve veće.

"Stefan je sa nama, trenira. Oporavak ide kako treba. Ne smijem da kažem da li je realno da igra, to je na selektoru da odluči", istakao je Džudović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније