Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B.

23. 03. 2019. 13:25   >>  13:14 4

KEMP - JANOVIĆ

Biće to meč između starih prijatelja

U susret fudbalskoj utakmici Crna Gora – Engleska zakazanoj za ponedeljak veče, britanska ambasadorka Alison Kemp i ministar sporta i mladih Nikola Janović osvrnuli su se na značaj sportskih vrijednosti kojima obje reprezentacije teže: prijateljstvo, poštovanje i izvrsnost.

Kako je ambasadorka Kemp istakla u ovom video obraćanju, dvije zemlje spaja duboko uzajamno poštovanje.

Takođe, ambasadorka je rekla da Crna Gora, iako geografski mala, često oduševi Ujedinjeno Kraljevstvo spektakularnim uspjesima svoje reprezentacije i individualnih sportista.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je ocijenio da je prijateljstvo koje spaja naše dvije zemlje ono koje spaja i dvije reprezentacije, te da tako vidi i nastupajuću utakmicu, kao onu između starih prijatelja.

Po njegovim riječima, želja za uspjehom je ono što svaku reprezentaciju motiviše i poželio uspjeh najboljoj reprezentaciji – crnogorskoj.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније