Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B.

23. 03. 2019. 12:07 >> 11:34
1

CKM

Javno gledanje utakmice opravdalo očekivanja

Javno gledanje utakmice crnogorske reprezentacije, koje je održano sinoć u Podgorici, opravdalo je očekivanja, poručili su organizatori iz Crnogorske kulturne mreže.

Događaju je, kako navode, prisustvovao veliki broj mladih što je bio i osnovni cilj projekta.

“Posebno nas raduje pozitivna navijačka atmosfera koja je vladala na Trgu Svetog Petra Cetinjskog, kao i odnos naših fudbalera prema državnom grbu”, poručuju iz CKM-a.

Nadaju se da će i u narednom periodu biti u prilici da slične projekte realizuju širom Crne Gore.

Brine ih međutim, što i na ovom projektu, kako navode, nijesu uspjeli da uspostave partnerstvo sa državnim institucijama.

“Zbog šovinistickog odnosa dijela javnosti prema crnogorskom identitetu i suverenosti Crne Gore veoma je važna organizacija sličnih projekata koji kod mladih podižu nacionalni naboj i bude patriotski odnos prema državi”, poručuju iz CKM-a.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje na podršci Prvoj banci, HDL Laković, Televiziji Nova M, Službama Glavnog grada, CB Podgorica, Domu zdravlja Podgorica, kao i svim medijima koji su pisali o projektu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније