Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 03. 2019. 21:08   >>  22:31

TUMBAKOVIĆ PORUČIO

Nijesam vidio situaciju kod penala, obje ekipe mogu da žale za pobjedom

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je nakon remija protiv Bugarske u Sofiji, da obje ekipe mogu da žale za pobjedom. Sudija Buke je oteo pobjedu "sokolima" večeras pošto je u finišu dosudio nepostojeći penal za Bugare, ali selektor je samo kratko prokomentarisao tu situaciju.

"Nijesam vidio, nijesam vidio ni prekršaj iz pozicije na kojoj sam bio. Sudija je bio blizu. Tako je kako je. Došli smo da ne izgubimo, ostvarili smo to i idemo dalje", kazao je Tumbaković i dodao:

"Oba tima željela su pobjedu. Bila je to taktička borba. Bilo je i nervoze, a imali smo šanse da osvojimo tri boda. Obje ekipe na kraju mogu da žale zbog neriješenog rezultata. Možda je za nas bod veći jer smo ga osvojili u gostima”, kazao je iskusni stručnjak.

Za tri dana u Podgoricu stiže Engleska.

“Vidjećemo šta će biti u toj utakmici. Engleska je favorit, to je jasno”, kazao je Tumbaković.

Stefan Mugoša je majstorijom doveo Crnu Goru u vođstvo. Sjajni napadač smatra da su "sokoli" zaslužili pobjedu u Sofiji.

"Mislim da smo zaslužili više. Ušli smo u grču, ali smo imali i dobru šansu preko Ivanića. U nastavku smo počeli odlično, poveli, a onda je stigao taj penal. Ne možemo da komentarišemo suđenje, sve se vidjelo. Da smo imali malo sreće mogli smo da pobijedimo i to ubjedljivo. Za mene je poseban osjećaj igrati i davati golove za reprezentaciju", kazao je napadač Inčona.

Marko Janković je rekao da bod nije loš rezultat, ali da nije lako ekipi nakon velike greške sudije koji je Bugarima poklonio bod.

"Nije loš rezultat, ali kada se primi gol poslije ovakve greške, onda nije lako. Nije prvi put da nam se nešto slično događa. Velika šteta što se ovako završilo. Polako počinjemo da razmišljamo o Engleskoj. Biće praznik, pun stadion, odavno takav tim nije dolazio u Podgoricu. Mnogo toga treba da se poklopi, da odigramo odličnu utakmicu, da oni, iskreno rečeno, imaju nešto slabiji dan, da imamo i sreće, pa da ostvarimo pozitivan rezultat", kazao je Janković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније