Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 03. 2019. 19:18   >>  18:42 2

"NIJE VAŽNO KO ĆE DATI GOL"

Bećiraj: Idemo na pobjedu u Sofiji

Napadač reprezentacije Crne Gore Fatos Bećiraj rekao je da "sokoli" idu na pobjedu protiv Bugarske na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Želimo da pobijedimo, kao i uvijek, ali vidjećemo šta će se dogoditi. Remi? Prihvatili bismo ga, a možda i ne bismo. Sve zavisi kakva utakmica bude. Ovo je izjednačena grupa, sve ekipe vide šansu i bitan je svaki bod. Jedino Engleska kvalitetom odskače i veliki je favorit", rekao je napadač izraelskog Makabija iz Netanje.

Bećiraj rešeta mreže u Izraelu, vjeruje da će dobru formu potvrditi i u dresu sa državnim grbom.

"Uvijek smo svi spremni kada dolazimo u reprezentaciju. Ja sam u dobroj formi, dao sam nekoliko golova u Izraelu i spreman sam da te igre ponovim u reprezentaciji. Nadam se da će biti tako, daću sve od sebe", kazao je Bećiraj.

On ističe da nije bitno ko će pogoditi u Sofiji, nego da ekipa zabilježi dobar rezultat.

"Sigurno su težak protivnik, čvrsta su ekipa. Ipak, i mi imamo adute i idemo u Sofiju da odigramo najbolje što možemo. Da li ću dati gol ili ne, to nije najvažnije. Ne opterećujem se, ko god da počne utakmicu i zatrese mežu manje je važno, bitno je da ostvarimo cilj", zaključio je napadač "sokola".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније