Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 03. 2019. 19:48   >>  19:21 1

UPRKOS PROBLEMIMA

Jovović: Vjerujemo u dobar rezultat

Vezista fudbalera Crne Gore Vladimir Jovović siguran je da će "sokoli" ostvariti dobar rezultat u Sofiji, uprkos tome što naša selekcija ima velike probleme sa povredama.

Stevan Jovetić neće igrati zbog povrede, dok je nastup Stefana Savića pod znakom pitanja.

"Čeka nas veoma teška utakmica protiv dobre reprezentacije Bugarske koja je to pokazala i tokom Lige nacija. Nemaju neka zvučna imena kao što su imali ranije, ali igraju dobar fudbal. Većina igrača dolazi iz bugarske lige, koja je veoma jaka. Nama probleme predstavljaju povrede, na šta ne možemo da utičemo. Ostaje nam da se spremimo za utakmicu, svi smo sigurni da možemo da ostvarimo dobar rezultat", istakao je Jovović.

Jovović smatra da je vrlo važno da Crna Gora dobro otvori meč.

"Sve zavisi kako se utakmica otvori. Mi smo ekipa sa dobrom igrom u oba smjera, dobro napadamo i dobro se branimo. Pokušaćemo da sprovedemo zamisli selektora što bi trebalo da nam donese povoljan rezultat. Vjerovatno će Bugari, pošto igraju kod kuće, krenuti malo agresivnije, ali mi smo tu da im se suprotstavimo i vratimo se kući sa dobrim rezultatom, zašto ne i sa tri boda", kazao je Jovović.

Osim povreda, problem za Ljubišu Tumbakovića predstavlja i to što su neki igrači van takmičarskog ritma.

"Mnogo je povreda i raznih dešavanja u klubovima na koje ne možemo da utičemo. Na nama je da treniramo što bolje i da dajemo maksimum. Od fudbala živimo i tu se najbolje dokazujemo. Na trenerima je da odluče koliko smo spremni, to ostaje u klubu. Siguran sam da će svi igrači dati sve od sebe za nacionalni dres. Svi igrači koji su prisutni posjeduju kvalitet i taj kvalitet mora da dođe do izražaja", rekao je vezista "sokola".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније