Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 03. 2019. 19:17 >> 18:42

POVRIJEDIO SE PROTIV BETISA

Luis Suarez van terena 10 do 15 dana

Fudbaler Barselone Luis Suarez odsustvovaće sa terena 10 do 15 dana zbog povrede desnog skočnog zgloba, saopštio je danas katalonski klub.

Suarez se povrijedio u jučerašnjem meču protiv Betisa u Primeri. Barselona je slavila sa 4:1, a Suarez je postigao gol i upisao asistenciju prije nego što se povrijedio u finišu utakmice.

Suarez bi mogao da propusti mečeve protiv Espanjola i Viljareala u Primeri, ali bi trebalo da bude spreman za Atletiko Madrid 6. aprila, baš kao i za prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda koji se igra 10. aprila na Old Trafordu.

On će, takođe, zbog povrede propustiti i utakmice reprezentacije Urugvaja na "Kina kupu".

Gol koji je postigao u meču protiv Betisa bio je njegov 18. ove sezone u Primeri. On je drugi strijelac lige, iza Lionela Mesija koji je postigao 29 golova.

Suarez je, takođe, postigao 128. gol u prvenstvu Španije, čime se izjednačio sa Dijegom Forlanom, Urugvajcem koji je do sada postigao najviše golova u Primeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније