Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 03. 2019. 13:44 >> 13:09
1

ZBOF NEPRIMJERENOG RADOVANJA

UEFA pokrenula istragu protiv Ronalda

Kristijano Ronaldo je najzaslužniji što se Juventus plasirao u četvrfinale Lige šampiona jer je bio fanastičan u revanšu protiv Atletiko Madrida, ali postoji mogućnost da Portugalac neće moći da pomogne u narednom meču u elitnom takmičenju.

Naime, Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas istragu protiv Ronalda zbog neprimjerenog ponašanja na meču u Torinu.

Juventus je u revanš meču osmine finala Lige šampiona pobijedio Atletiko sa 3:0 i tako se, poslije poraza od 0:2 u prvom meču, plasirao dalje i sada čeka dvomeč sa Ajaksom.

Strijelac sva tri pogotka za "staru damu" bio je Ronaldo, koji je treći gol proslavio na neprimjeren način. On je imitirao trenera Atletika Dijega Simeonea koji se poslije pobjede njegovog tima u prvom meču uhvatio za međunožje.

Simeone je zbog tog gesta bio kažnjen samo novčano, sa 20.000 eura.

UEFA će odluku o Ronaldovom slučaju donijeti 21. marta.

Mnogi vjeruju da bi ovaj potez mogao koštati Ronalda i da postoji mogućnost da ga nećemo gledati u četvrtfinalu jer se špekuliše da će dobiti dvije utakmice suspenzije.

Ipak, u Juventusu se nadaju da će im progledati kroz prste, te da će Ronalda kazniti samo novčano jer su to uradili i sa Simeoneom. Ali, sigurno je da će u Torinu itekako strepjeti u naredna tri dana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније