Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 03. 2019. 20:57 >> 20:23

SMANJIO ZAOSTATAK

Napoli slavio u goleadi pred domaćim navijačima

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras na svom terenu Udineze sa 4:2 u 28. kolu italijanske Serije A.

Napolitanci su poveli golom Amina Junesa u 17. minutu, da bi preko Hosea Kaljehona u 26. došli do dva gola prednosti.

Udineze je ipak do poluvremena uspio da dođe do izjednačenja, a strijelci su bili Kevin Lazanja u 30. i Seko Fofana u 36. minutu.

Napoli je u drugom poluvremenu ipak uspio da se uzdigne i na kraju dođe do ubjedljive pobjede pošto su se Arkadijuš Milik u 59. i Dris Mertens u 70. minutu upisali u listu strijelaca.

Napoli je drugi na tabeli Serije A sa 60 bodova, dok je Udineze 16. sa 25.

Ranije danas Đenova je sa 2:0 pobijedila Juventus, dok je Lacio sa 4:1 slavio protiv Parme, a Empoli je sa 2:1 trijumfovao protiv Frozinonea. Na utakmici između Atalante i Kjeva nije bilo pobjednika, pošto je završena neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније